Eettafel Burnley

Lease 34,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek

De "Burnley" eetkamertafel is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele eettafel. Het ovale ontwerp van 230 x 110 cm biedt ruimte aan meerdere personen en zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het dineren. De tafel is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor het duurzaam en stevig is.

De tafel is gemaakt van het prachtige eikenhout, wat zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. De afwerking is subtiel en laat de mooie houtnerf goed naar voren komen. Het tafelblad is ovaal van vorm en heeft een afmeting van 230 x 110 cm. Het is afgewerkt met een beschermende laag die ervoor zorgt dat het hout goed beschermd is tegen krassen en vlekken.

De "Burnley" eetkamertafel heeft een solide basis die is ontworpen om jarenlang mee te gaan. De basis bestaat uit twee robuuste tafelpoten die in het midden van de tafel staan. De poten zijn gemaakt van hetzelfde L350 eikenhout als het tafelblad, wat zorgt voor een uniforme en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

De afmetingen van de tafel zijn 230x110x76, wat ervoor zorgt dat het een perfecte keuze is voor elke eetkamer of keuken. De ovale vorm zorgt voor een speels en elegante uitstraling. De "Burnley" eetkamertafel is perfect geschikt voor gezellige familie-etentjes en formele diners met vrienden. Kortom, de "Burnley" eetkamertafel is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, functionele en stijlvolle tafel.

Call Now ButtonBel ons!