Salontafel Alston

Lease 19,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek

994 op voorraad

De Alston salontafel combineert simplistisch design met warme bruintinten wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De klassieke minimalistische lijnen zorgen ervoor dat de Alston salontafel zowel te combineren is met een modern en een klassiek interieur. Hierdoor kunt u met deze salontafel een warme en comfortabele sfeer creëren.
De Alston salontafel heeft een rechthoekig tafelblad met zwarte poten. U kunt deze salontafel onder andere gebruiken om uw kop koffie of thee op te zetten of om wat sfeer te creëren door het te combineren met mooie decoratieartikelen zoals een vaasje of een kaarshouder. Ook biedt de Alston salontafel de mogelijkheid om uw tijdschriften of boeken op twee verschillende lagen te leggen.
De salontafel is één van de meest gebruikte meubels in een huis. Dus het samenstellen van een woonkamer vergt overleg en voorbereiding. Een groot deel daarvan is vaak gebaseerd op de uitstraling die u nastreeft, en het thema dat uw woonkamer qua kleuren en indeling zal hebben.
Bij hoekbankstellen.nl heeft u keuze uit een breed assortiment salontafels en hoektafels die goed te combineren zijn met verschillende interieur stijlen. Zo is de Alston salontafel zowel geschikt voor ruime interieurs en wat minder ruime interieurs.

Call Now ButtonBel ons!