Salontafel Barnet

Lease 8,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek

995 op voorraad

De Barnet hoektafel is een multifunctionele tafel met veel extra voordelen. U kunt de Barnet hoektafel niet alleen tussen of naast uw bankstellen zetten maar het is ook mogelijk om de Barnet hoektafel als salontafel te gebruiken. Ook biedt de Barnet hoektafel de mogelijkheid om uw tijdschriften of boeken op twee verschillende lagen te leggen.
Met zijn afmetingen van 60 x 60 cm is de Barnet hoektafel uitermate geschikt voor kamers die wat minder ruim zijn. Het bruine vierkante tafelblad met visgraatpatroon in combinatie met de stevige zwarte poten zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.
Het inrichten van uw huis vergt overleg en voorbereiding. Een groot deel daarvan is vaak gebaseerd op de uitstraling die u nastreeft, en het thema dat uw kamers qua kleuren en indeling zal hebben. In combinatie met wat decoratieartikelen kan een hoektafel hierbij helpen door wat sfeer te creëren.

Bij hoekbankstellen.nl heeft u keuze uit een breed assortiment eettafels, salontafels en hoektafels die goed te combineren zijn met verschillende interieur stijlen. Zo is de Barnet hoektafel makkelijk te combineren met diverse interieur stijlen en u kunt de hoektafel in verschillende kamers plaatsen.

Call Now ButtonBel ons!