Salontafel Epping

Lease 16,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek

De Epping salontafel combineert simplistisch design met warme bruintinten wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De klassieke minimalistische lijnen zorgen ervoor dat de Epping salontafel te combineren is met verschillende interieur stijlen.
De Epping salontafel heeft een rond tafelblad met zwarte poten. Door zijn ontwerp neemt de Epping salontafel weinig ruimte in beslag en het is een praktische aanvulling op uw interieur. U kunt deze salontafel onder andere gebruiken om uw kop koffie of thee op te zetten of om wat sfeer te creëren door er een mooie vaas of wat kaarshouders op te zetten.
De salontafel is één van de meest gebruikte meubels in een huis. Dus het samenstellen van een woonkamer vergt overleg en voorbereiding. Een groot deel daarvan is vaak gebaseerd op de uitstraling die u nastreeft, en het thema dat uw woonkamer qua kleuren en indeling zal hebben.
Bij hoekbankstellen.nl heeft u keuze uit een breed assortiment salontafels en hoektafels die goed te combineren zijn met verschillende interieur stijlen. Zo is de Epping salontafel verkrijgbaar in een set van 2 en geschikt voor ruime interieurs en wat minder ruime interieurs.

Call Now ButtonBel ons!