Eetkamerstoel Crawley Naturel

Lease 6,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek
  • *Aantal

    Iproteqt

    Iproteqt

    Iproteqt

De Eetkamerstoel Crawley Natural is een prachtige en comfortabele stoel die een verfijnde uitstraling geeft aan elke eetkamer. De stoel heeft een tijdloos ontwerp met een zitting en rugleuning bekleed met stof in de kleur naturel. Het houten frame is gemaakt van stevig en duurzaam beukenhout, waardoor de stoel een solide constructie heeft.

De zitting en rugleuning van de stoel zijn gevuld met hoogwaardig schuim voor extra comfort tijdens het zitten. De stof Elite voelt zacht en comfortabel aan, wat de stoel nog aantrekkelijker maakt om op te zitten. De natuurlijke kleur van de stof past goed bij verschillende interieurstijlen en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren in de eetkamer.

De Eetkamerstoel Crawley Natural is ook erg praktisch in gebruik. De stoel is licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om hem te verplaatsen. Daarnaast is de stoel stapelbaar, waardoor het gemakkelijk is om meerdere stoelen op te bergen als ze niet worden gebruikt.

De stoel is geschikt voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om het eten van een maaltijd, het spelen van een spelletje of het werken aan een project, Eetkamerstoel Crawley Natural biedt comfort en ondersteuning.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eetkamerstoel Crawley Naturel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel ons!