Hoekbankstellen

Bent u op zoek naar een nieuw hoekbankstel voor in uw interieur? Dan bent u bij hoekbankstellen.nl aan het juiste adres! Bekijk al onze modellen in de webshop.
Webshop

Fabrieksverkoop, rechtstreeks van fabriek naar consument.
Dus geen dure showroom in de eindprijs verwerkt.

hoekbankstellen

Laagste prijs rechtstreeks vanuit de fabriek

Wij verkopen geen flauwekul met dure verkopers. Wij verkopen bankstellen van de allerhoogste kwaliteit tegen de allerlaagste detailhandel-inkoopprijs rechtstreeks aan de consument.

Gratis bezorging rechtstreeks vanuit de fabriek

Geen opdringerige verkopers met top-provisies, lange rijen en irreële levertijden. Het hoge kwaliteitsniveau van hoekbankstellen.nl verkoopt zichzelf.

Beste zitcomfort rechtstreeks vanuit de fabriek

Op een bank wordt bijna nooit door één en dezelfde persoon gezeten. Daarom ontwikkelen wij zoveel mogelijk gemiddeld qua hardheid en zitpositie.

Turijn-grijs-Rechts

De beste bank

Rechtstreeks vanuit de fabriek worden de bankstellen afgeleverd met de beste materialen.

Betere prijs, zelfde kwaliteit

We hebben geïnvesteerd in materialen die het zitcomfort en de slijtvastheid bevorderen. De levering zonder tussenhandel (de traditionele meubelwinkel) heeft voor u als resultaat dat we bankstellen kunnen verkopen tegen de helft van de winkelprijs.

Laagste prijs rechtstreeks vanuit de fabriek

14 dagen uitproberen

Achteraf of in termijnen betalen

3 jaar garantie

hoekbankstellen.nl in de media

“Dit bedrijf is de eerste met uiterst consumentvriendelijke voorwaarden, zoals een ‘thuis proberen en niet goed, geld terug’ garantie. Bovendien ontwikkelen ze hun aanbod constant verder aan de hand van de feedback van hun klanten. Dit soort bedrijven zijn een aanwinst en veel beter voor de markt dan meubelzaken die alleen maar uit zijn op flinke winsten over de rug van de consument.”

Waar je voor betaalt bij de concurrentie:

Laagste prijs rechtstreeks vanuit de fabriek

Dure marketing

TV Reclames, billboards langs snelwegen, reclames in kranten en folders, etc, etc….

Dure showrooms

Op allerlei mooie locaties met torenhoge vierkante meter prijzen

Duur winkelpersoneel

Receptionisten, verkopers met provisie, schoonmaakpersoneel etc, etc….

Achteraf betalen mogelijk  klarna logo

Betaal gemakkelijk en zonder extra kosten 30 dagen na uw bestelling. Aanvraag krediet is niet nodig. Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructies van Klarna. Log in op de Klarna app of via de Klarna website en betaal met 1 klik.

In 3 termijnen zonder rente  Betaalmethodes - Moving Life ATTO 

Met in3 kunt u in 3 termijnen gespreid betalen zonder rente of BKR-registratie! Betalen met in3 is eenvoudig. Kies bij het bestellen de optie in3. Wanneer alle gegevens kloppen maakt u het eerste deel over tijdens het afronden van uw bestelling. De tweede betaling doet u binnen 30 dagen, en de laatste betaling doet u binnen 60 dagen.

Gratis bezorging

Bij hoekbankstellen.nl geniet u altijd van gratis levering zonder extra bestelkosten, ongeacht het bedrag waarvoor u besteld. Kijk snel of er iets voor u tussen zit en kies bij het afrekenen het gewenste afleveradres. Wij leveren uw nieuwe aankoop dan gratis aan huis.

Eigen fabriek

Doordat wij rechtstreeks uit eigen fabriek leveren en een lage marge hanteren kunnen wij deze zeer lage prijzen (inkoop detailhandel) waarmaken. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Heel snel in huis

hoekbankstellen.nl levert gratis en zonder extra bezorgkosten uw aankoop binnen 10 werkdagen op het gewenste afleveradres. Doordat wij direct uit onze voorraad leveren bent u verzekerd van een snelle en gemakkelijke bezorging. Binnen 10 werkdagen geniet u al van uw nieuwe bankstel in huis.

Heel veel voorraad

Bij hoekbankstellen.nl hoeft u niet bang te zijn dat voorraden op raken. Omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren zijn onze producten meestal uit voorraad leverbaar. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en leveren wij altijd zo zorgvuldig en snel mogelijk uw nieuwe aankoop. LET OP! Op dit moment hebben enkele modellen langere levertijd in de Supreme uitvoering.

Bel ons!