Bankstel leasen

Trendy bankstel leasen

Het leasen van meubilair wordt steeds populairder, denk aan het leasen van boxsprings, wasmachines of koelkasten. Maar ook een bankstel leasen is een echte trend in de woonbranche. Met een bankstel leasen wordt luxe betaalbaarder gemaakt tegen een maandelijkse lage prijs. Hierdoor worden kwalitatieve banken toegankelijker voor meer huishoudens. Daarnaast kan een bankstel leasen erg leuk en interessant zijn als u de woontrends van het moment op de voet volgt. Dit zijn de trends van het moment:

  • Velvet banken zijn al een aantal jaar erg populair. De velvet stof biedt goede bescherming tegen vuil en stof en straalt luxe uit.
  • Een lounge hoekbank is erg trendy om heerlijk in te ontspannen. Ga lekker languit liggen en geniet van een romantisch boek of een spannende serie.

Als u de laatste interieurtrends volgt, dan weet u als geen ander dat er over een paar jaar weer andere banken hot zijn. Iedere paar jaar een nieuw bankstel aanschaffen wordt dan nogal prijzig. Met een bankstel leasen kunt u duurzaam en voordelig van interieur wisselen én de laatste trends blijven volgen. Gemiddeld duurt een termijn van een bankstel leasen 5 jaar. Aan het eind van het leasecontract wordt de bank opgehaald en kunt u er vaak voor kiezen om het leasecontract te vernieuwen. In dat geval kunt u een nieuwe bank uitkiezen. Uw oude bank wordt in dat geval verwisselt voor een trendy exemplaar. Klinkt als een plan toch?

Bankstel leasen

Waarom een bankstel leasen?

Een bankstel leasen ziet u steeds vaker voorbij komen. Maar waarom zou u een bankstel leasen in plaats van er eentje te kopen?

  • Bankstel leasen = volledige ontzorging. In een leasecontract staat precies omschreven wat er wel en niet voor je geregeld wordt. Veel lease bedrijven zorgen bijvoorbeeld voor reparaties van en onderhoud aan het bankstel. Sommige lease bedrijven bieden zelfs een verhuisservice aan! Zij verhuizen uw bank dan naar uw nieuwe woning, waardoor u zich kunt focussen op de verhuizing zelf. Lees altijd goed het leasecontract aan en voorkom nare verrassingen, want niet elk lease bedrijf biedt hetzelfde aan!
  • In het algemeen gaat een bankstel lang mee. Gemiddeld doen huishoudens wel 10 jaar met een bank! Toch blijft een bankstel een grote uitgave, waardoor een bankstel leasen voor sommige huishoudens een beter passende oplossing is.
  • Een bankstel leasen is ook handig als u om de paar jaar wisselt van interieur. Zo zit u niet vast aan een flinke investering en kunt u beter inspelen op de interieurtrends van dat moment.

Bankstel leasen bij hoekbankstellen.nl

Bent u geïnteresseerd in een bankstel leasen bij hoekbankstellen.nl? Informeer bij één van onze verkoopmedewerkers naar de leasetermijnen en de modellen die u kunt leasen! Dit kan via onze contactpagina of bel naar 0162-562300. Toch een bank kopen? Ook dat kan bij hoekbankstellen.nl. Bekijk hier ons assortiment:

Bel ons!