Betaalmethode

 

iDeal

Met Ideal kan je veilig en snel met je eigen bank afrekenen. Nadat je de juiste bank hebt geselecteerd word je doorgestuurd naar de desbetreffende internetbankieren pagina. Nadat je hebt ingelogd staat de betaalopdracht klaar en kun je deze afronden.

 

Klarna

Met Klarna “Betaal later” betaal je pas voor het product zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt om het te houden. Op deze manier betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Om gebruik te maken van Klarna vul je je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in. Je betaalt wanneer het jou uitkomt binnen de betaaltermijn van 30 dagen. De betalingsgegevens vind je terug in de rekening die je van Klarna ontvangt.

 

In3

Met in3 kun je in 3 termijnen gespreid betalen zonder rente of BKR-registratie. Betalen met in3 is eenvouding. Kies bij het bestellen voor de optie in3. Wanneer alle gegevens kloppen dient het eerste deel overgemaakt te worden tijdens het afronden van de bestelling. De tweede betaling gebeurt binnen 30 dagen, en de laatste betaling binnen 60 dagen.

Bezorgen of afhalen

Heel snel in huis

Heel veel voorraad

Eigen fabriek

Bel ons!