3 + 1 RELAXLUX Leder Grijs/Antraciet - Hoekbankstellen
Na 30 dagen betalen via Klarna
Direct leverbaar

3 + 1 RELAXLUX Leder Grijs/Antraciet

639,00

  • Na 30 dagen betalen en 0% rente via Klarna
  • In 3 termijnen betalen en 0% rente via in3
  • Rechtstreeks van fabriek naar consument
  • Dure showroom niet in eindprijs verwerkt
  • Gratis bezorging in heel Nederland en België
  • Zeer slijtvaste stof 
  • Alpine Plus®Koudschuim HR vulling 
  • Premium Nosag vering
  • 3 jaar garantie 
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie!
Categorie: Tag:

Fabrieksverkoop

- Rechtstreeks van fabriek naar consument
- Dure showroom niet in eindprijs verwerkt

From Factory to your Home

Nu bestellen week 46 in huis.

Uiterst comfortabel en kwalitatief zeer hoogwaardige 3  zitsbank met fauteuil en wall-away dat ervoor zorgt dat u zowel het rug als het voetengedeelte van de relaxfuncties kunt blijven gebruiken, terwijl het bankstel toch volledig tegen de muur aan staat. De 3 + 1 RELAXLUX heeft 3 relaxsystemen, twee in de 3 zitsbank en in de fauteuil een waar zowel het rug-als het voetengedeelte volledig traploos verstelbaar zijn. Een excellente constructie, waarop heerlijk zachte zit- en rugkussens liggen. Met de ingebouwde relaxfunctie kiest u zelf uw ideale positie om bijvoorbeeld comfortabel tv te kijken of een boek te lezen.

Op de meeste bankstellen in Nederlandse en Belgische huiskamers zitten jaarlijks veel verschillende mensen. Verschillende posturen, verschillende gewichten, verschillende beenlengtes, ruglengtes, etc, etc. Heel bewus

Zeer slijtvast Cayenne leder donker grijs/antraciet
Cayenne leder is een zeer hoogwaardig lederlook wat niet van echt leder te onderscheiden is. Zelfs de meest ervaren echt leder kenners zien bij de eerste oogopslag niet dat het om imitatie gaat. De slijtvastheid van het Cayenne leder is door verschillende specialistische instanties uitvoerig getest en staat dan ook voor vele jaren zit plezier. Los van het feit de slijtvastheid van het Cayenne leder veel beter is dan de meeste andere echt leder soorten, is het Cayenne leder ook onderhoudsarm zodat u niet met leder vet of dergelijke aan de slag hoeft. Het Cayenne leder heeft een intensieve behandeling gehad waardoor alle vuil en vlekken met een simpele natte doek eenvoudig te verwijderen zijn. De RELAXLUX Cayenne leder donker grijs/antraciet is qua kleur en model zeer tijdloos en om die rede gemakkelijk met heel veel verschillende interieurstijlen te combineren.

Door originele Nosag binnenvering en Alpine Plus® Koudschuim HR vulling in zowel het rug als het zitgedeelte van dit bankstel wordt een zeer goed ondersteunend en buitengewoon comfortabel zitcomfort behaald.

14 dagen proefzitten
Het zitcomfort van het premium RELAXLUX bankstel is zeer geschikt voor mensen met rugpijn, nekpijn, spierpijn en/of andere pijnen. Het RELAXLUX bankstel wordt aanbevolen door diverse fysiotherapeuten, chiropractors en artsen. Omdat Hoekbankstellen.nl achter haar producten staat geven wij 14 dagen proefzitgarantie

Kwaliteit klasse: Hoog++

Door dik Cayenne leder, originele nosagvering, degelijke stalen combinatie hardhouten frame en Alpine Plus® Koudschuim HR.

Gratis bezorging
Na bestelling wordt dit product geleverd door een van onze koeriers. De standaard levertijd van de bezorging is 1 tot 10 werkdagen. Nadat uw bestelling is doorgekomen ontvangt u een bevestigingsmail. Onze koerier zal binnen een week contact met u opnemen om de bezorging te plannen. Om de kosten maximaal te drukken bezorgt de koerier tot aan de eerste drempel. Uiteraard is er vooraf contact en track en trace zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Verschil type Supreme en type Cayenne

Wij leveren de HIGHBACK in kwaliteit type Supreme en Cayenne. De verschillen zitten in de slijtvastheid van het leder en de densiteit van de vulling. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen, WhatsAppen of bellen

Afmetingen 3 zitsBreedte: 211 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 101 cm
Afmetingen 2 zitsBreedte: 97 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 101 cm
Extra afmetingenZitdiepte: 50 cm
Zithoogte: 50 cm
Rughoogte: 59 cm
Armbreedte: 25 cm
Armhoogte: 47 cm

 

Extra informatie

Afmetingen 3 zits

Breedte: 211 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 101 cm

Afmetingen 2 zits

Breedte: 97 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 101 cm

Extra afmetingen

Zitdiepte: 50 cm
Zithoogte: 50 cm
Rughoogte: 59 cm
Armbreedte: 25 cm
Armhoogte: 47 cm

Call Now ButtonBel ons!