Avorn eettafel + salontafel

Lease 34,95 p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek

Ontdek de verfijnde veelzijdigheid van onze glazen tafelcombinatie, bestaande uit een prachtige eettafel en een stijlvolle salontafel. Deze tafels zijn ontworpen om uw interieur een tijdloze en moderne uitstraling te geven.

De glazen eettafel biedt een elegant en luchtig gevoel aan uw eetruimte. Met een stevige glazen tafelblad dat het licht prachtig reflecteert, creëert deze eettafel een ruimtelijk effect en laat het uw eetkamer opvallen. De minimalistische vormgeving van de tafelpoten voegt een vleugje eigentijdse schoonheid toe.

Daarnaast wordt de schoonheid van uw zithoek versterkt door de glazen salontafel. Met zijn transparante ontwerp voegt deze tafel een gevoel van ruimte en openheid toe aan uw woonkamer. Het glazen tafelblad is ideaal om decoratieve voorwerpen, tijdschriften of uw favoriete koffietafelboeken tentoon te stellen.

Deze tafelcombinatie is niet alleen een esthetisch hoogtepunt, maar ook een praktische keuze. Het duurzame glas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor u zich kunt concentreren op het genieten van uw tijd met familie en vrienden zonder u zorgen te maken over tafelonderhoud.

Haal de tijdloze schoonheid van glas in huis en geef uw eet- en woonruimtes een vleugje moderniteit en verfijning met deze prachtige glazen tafelcombinatie. Een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit voor uw dagelijkse leefomgeving.

De eetkamerstoelen afgebeeld op de foto kunt u hier vinden.

Bel ons!