Aanbieding

Hoekbank Southampton Cognac*

Lease Oorspronkelijke prijs was: €89,95.Huidige prijs is: €19,95. p/mnd

 • Gratis bezorging en montage
 • Geen BKR-registratie
 • Jaarlijkse kwaliteitscheck
 • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek
 • *Kleur

  *Hoek Cognac

  *Hoek Grijs

  Iproteqt

De Southampton hoekbank van hoekbankstellen.nl is perfect bij uw industriële interieur. Het stijlvolle design en de strakke lijnen creeeren rust in uw woonkamer. De strakke houten poten laat het nog stijlvoller ogen in elke soort woonstijl.
De hoekbank Southampton van Hoekbankstellen.nl heeft minimaal 2 zitplaatsen. De loungehoek kan eventueel gebruikt worden als extra zitplaats. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze comfortabele hoekbank. De hoekbank Southampton is een hoekbank die uitnodigt om er ontspannen op te liggen of te zitten en een aangenaam zitcomfort te ervaren.

De hoekbank Southampton is Cognac van kleur. De afmetingen zijn als volgt: hoogte 85 cm, lengte 274 cm en diepte 204cm. De bank is verkrijgbaar met een linke of rechte hoek, zo past de bank Southampton in elke woonkamer.
Het zitcomfort is bij de hoekbank Southampton niet te hard en niet te zacht. Dit zal de meest uiteenlopende mensen aanspreken. Op de meeste banken in Nederlandse en Belgische huiskamers zitten jaarlijks veel verschillende mensen. Verschillende houdingen, verschillende gewichten, verschillende beenlengtes, ruglengtes, enz. Hoekbankstellen.nl heeft daarom bij de ontwikkeling van bank Southampton Cognac bewust zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met "gemiddelden".

Extra informatie

Afmetingen

Breedte: 274 cm
Diepte: 204 cm
Hoogte: 85 cm

Extra afmetingen

Zitdiepte: 60 cm
Zithoogte: 47 cm
Poothoogte: 15 cm
Rughoogte: 44 cm
Armbreedte: 16 cm
Armhoogte: 63 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekbank Southampton Cognac*” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel ons!