Aanbieding

Hoekbank Southampton Grijs

Lease Oorspronkelijke prijs was: €66,95.Huidige prijs is: €19,95. p/mnd

 • Gratis bezorging en montage
 • Geen BKR-registratie
 • Jaarlijkse kwaliteitscheck
 • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek
 • *Kleur

  *Hoek Cognac

  *Hoek Grijs

  Iproteqt

De Cambridge hoekbank van hoekbankstellen.nl is perfect bij uw industriële interieur. Het stijlvolle design en de strakke lijnen creeeren rust in uw woonkamer. De strakke houten poten laat het nog stijlvoller ogen in elke soort woonstijl.
De hoekbank Cambridge van Hoekbankstellen.nl heeft minimaal 2 zitplaatsen. De loungehoek kan eventueel gebruikt worden als extra zitplaats. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze comfortabele hoekbank. De hoekbank Cambridge is een hoekbank die uitnodigt om er ontspannen op te liggen of te zitten en een aangenaam zitcomfort te ervaren.

De hoekbank Cambridge is Grijs van kleur. De afmetingen zijn als volgt: hoogte 85 cm, lengte 274 cm en diepte 204cm. De bank is verkrijgbaar met een linke of rechte hoek, zo past de bank Cambridge in elke woonkamer.
Het zitcomfort is bij de hoekbank Cambridge niet te hard en niet te zacht. Dit zal de meest uiteenlopende mensen aanspreken. Op de meeste banken in Nederlandse en Belgische huiskamers zitten jaarlijks veel verschillende mensen. Verschillende houdingen, verschillende gewichten, verschillende beenlengtes, ruglengtes, enz. Hoekbankstellen.nl heeft daarom bij de ontwikkeling van bank Industrial 77 Grijs bewust zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met "gemiddelden".

Extra informatie

Afmetingen

Breedte: 274 cm
Diepte: 204 cm
Hoogte: 85 cm

Extra afmetingen

Zitdiepte: 60 cm
Zithoogte: 47 cm
Poothoogte: 15 cm
Rughoogte: 44 cm
Armbreedte: 16 cm
Armhoogte: 63 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekbank Southampton Grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel ons!