Aanbieding

Hoekbank Whitney

Lease Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €19,95. p/mnd

  • Gratis bezorging en montage
  • Geen BKR-registratie
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck
  • Rechtstreeks vanuit Nederlandse fabriek
  • * 

Stap binnen in de wereld van eigentijdse elegantie met onze witte moderne hoekbank, waarbij rondige vormen en een strak design samensmelten tot een ongeëvenaard meubelstuk. Deze hoekbank, uitgevoerd in een onberispelijk witte stof, is een ware blikvanger en het toonbeeld van moderne luxe. Deze unieke hoekbank valt op door zijn vloeiende, rondige lijnen, die een zachte en uitnodigende sfeer creëren. Het ontwerp breekt met de traditionele rechte hoeken en kiest voor een meer organische, zachte vormgeving. Deze rondingen geven de bank niet alleen een esthetisch voordeel, maar zorgen ook voor een extra comfortabele zitervaring.

De witte stof is zorgvuldig gekozen voor zijn verfijnde uitstraling en textuur, waardoor de bank een frisse en luchtige aanwezigheid krijgt in elke ruimte. Het materiaal is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en duurzaam, bestand tegen dagelijks gebruik. Met zijn royale afmetingen biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De bank kan zowel in een linker- als rechterhoekconfiguratie worden geplaatst, wat zorgt voor veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan uw specifieke woonruimte.

Deze moderne hoekbank in wit is niet alleen een meubelstuk, maar een statement van stijl en comfort. Het is de perfecte keuze voor wie streeft naar een interieur dat zowel esthetisch verbluffend als comfortabel is. Laat deze hoekbank het middelpunt van uw woonkamer zijn, waar luxe en ontspanning hand in hand gaan.

B: 2800 mm
L: 1520 mm
H: 750 mm

De levertijd van deze bank is 4 tot 8 weken. 

Bel ons!